Peter Grosell's Antikvariat

Forside - Frontpage


Forfatter-liste
Kategorier
Popsicle

Kvalitets Bøger

I 1986, og efter mere end 20 års ansættelse i Rosenkilde og Baggers Antikvariat, startede jeg mit eget på nærværende adresse. Min kollega Hanne Kirkeby, der ligeledes har en fortid hos Rosenkilde og Bagger, har været med fra begyndelsen og har varetaget det meget væsentlige arbejde det er at skrive bøger op til katalog samt holde styr på fakturering og regnskab.

Fra starten af har der været lagt vægt på kvalitet før kvantitet og vi har gennem årene haft den store glæde at købe og sælge nogle meget store bogsamlinger, hvoraf kan nævnes lektor Hans Hvass's og lrs. Mogens Müllertz's imponerende samlinger af nordisk skønlitteratur i originaludgaver, direktør Olesens store samling Danica, Bruun Rasmussens tidligere bogekspert Vagn Clausens samling af 17- og 1800tals bøger vedrørende dansk guldalder og Frederik VIs tid. Sidst, men ikke mindst kan nævnes købet af Aalholm herregårdsbibliotek, det største af sin art solgt i nyere tid. En meget væsentlig del af vores handel går til udlandet og vi har gennem årene deltaget i mere end 100 udstillinger i USA og Europa. I 1983 arrangerede jeg det første Hollandske bogmarked i Helligåndshuset på Strøget, som siden har været en årlig begivenhed.

Salmon

Åbningstider

Mandag - Torsdag 10.00 - 17.00
Eller efter aftale på tlf. 3393 4505 / info@grosell.dk

VI BEDER OM TÅLMODIGHED

Vi beklager mange gange, at vore hjemmeside ikke fungerer optimalt, men vi arbejder på højtryk på at løse problemerne! Så forhåbentligt kan vi snart igen vise alle vore titler delt op i emner, for øjeblikket er det desværre kun muligt at søge på en bestemt forfatter eller en titel.

PLEASE BE PATIENT

Our old webpage broke down but we are working hard to make it run again. So soon you will be able to search by subject again, right now you can only search by author or title unfortunately.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience.

Sandwich

Kontakt os

De er meget velkommen til at kontakte os, hvis De ønsker at sælge Deres bogsamling, eller dele deraf. Vi kommer over hele landet og foretager ligeledes vurderinger for skifteretten samt i forsikringssager. Har De mulighed for det, så mail os gerne et foto af bøgerne, hvor de står i reolen. Vi køber også kunst, grafik, tegninger og plakater.

Vi vil naturligvis også meget gerne sende Dem vores nyhedsbrev

billed4

Grafik

Vi handler også med grafik, kort og malerier
Udover bøger har vi også et stort udvalg af grafik, plakater, landkort og originale fotografier på lager. Se under bogliste, grafik, plakater, foto eller kort. Derudover også mange malerier, som dog pt kun kan ses i vores forretning.© 1986 - 2019 Peter Grosell's Antikvariat

Address : Læderstræde 15 - DK- 1201 Copenhagen K - Denmark
Phone : +45 3393 4505 - +45 4015 6975
Email : info@grosell.dk
---